Ak Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, İmbat Madencilikte işçilerle bir araya geldi.
Soma da yapılan üst geçit açılışının ardından İmbat işçileriyle buluşanTanrıverdi, ocaktan çıkan işçilere geçmiş olsun dileklerini iletti, ocağa girecek olan işçilere ise sağlık ve hayırlı işler diledi.
İşçilere hitap eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Sizler alın teri döken eli nasırlı, sizler ekmeğini taştan çıkaran kardeşlerimizsiniz. Onun için siz eli öpülesi insansınız, saygılar sunuyorum” dedi.
Hüseyin Tanrıverdi, “Soma’da zaman zaman sizlerle beraber olduk. Kimi zaman yer altında iftar sofralarında birlikte olduk lokmalarımız paylaştık, Orucumuzu tuttuk, birlikte açtık. Böylesi bir birliktelik ile yolumuza devam ediyoruz. Şimdide karşınıza Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geldim ve kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum.
Size hizmet etmek sizin için çalışmak elbette bizim için bir onurdur, şereftir. Büyük şehir belediye başkanı olarak seçtiğinizde size efendi olarak değil, kral olarak değil, hizmetkar olarak görev yapacağız haberiniz olsun. Sizler için ne yapsak azdır.
Soma’mız sizin omuzlarınızda büyüyen gelişen bir ilçemizdir. Soma’mızın daha da büyümeye, gelişmeye ihtiyacı var. Bu anlamda yerel yönetim hizmetleri adına daha yapmamız gereken hizmetlerin olduğunu biliyoruz. Büyükşehir büyük imkan demektir. Büyük imkanlar da elbette büyük hizmet, çeşitli hizmet, kaliteli hizmettir. Böylesi büyük hizmetleri ortaya koymak için elbette çalışacağız. Projelerimizi ortaya koyduk, uygulayacağız. Ancak bu projelerimizi ortaya koyarken, yine çalışmalarımızı yaparken yine sizleri unutmadık. İçinizden biri, her zaman sizinle birlikte olan, aynı havayı teneffüs eden, aynı tozu yutan ve sizinle birlikte gece-gündüz demeden koşan Mustafa Çalık’ı da yanımıza aldık. Meclis üyesi olarak sizin isteklerinizi, taleplerinizi getirecek. Anında ve zamanında bu hizmetlerin sağlanmasına katkı verecek. Onun için Mustafa kardeşimizle birlikte hizmetlerimizi ortaya koyacağız” dedi.
Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Çalık tarafından Hüseyin Tanrıverdi’ye madenci heykeli verildi.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.