[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.İşçileri sevindiren Sözleşme « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

İşçileri sevindiren Sözleşme

İşçileri sevindiren Sözleşme
1.192 views
24 Kasım 2020 - 8:49

Soma Belediyesi bünyesinde çalışan 400 işçiyi sevindiren sözleşme imzalandı. İşçilerin maaşlarına ilk yıl %12 oranında zam yapılacak.
Soma Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 2.5 yılı kapsayan sözleşme gereği belediye çalışanları ilk yıl yüzde 12 zam alacak.
Her zaman çalışanlarına sahip çıkan Soma Belediye Başkanı Ali Tulup yetkili sendika olan Hizmet-İş Sendikası ile çalışanları sevindirecek sözleşmeye imza attı.
Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’un makamında gerçekleştirilen imza törenine SOMABEL A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Temel Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabır Tuna ve Öden Yapıcı, Hizmet-İş Sendikası Manisa Şubesi Başkanı Turan Karafil, İşyeri Temsilcileri Candaş Güven, Özge Çoban, İsmail Vatanoğlu, Hasan Çaktı katıldı.
Yeni imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, “400 civarındaki personelimizi ilgilendiren ve 2 aydır süren görüşmeleri tamamladık. Bir anlaşmaya vardık. İşçi kardeşlerimizin ücretlerine ilk yılda yüzde 12’ye varan oranlarda zam öngördük. Onlar için yapabileceğimizin azamisini yaptık. Mesai arkadaşlarımızdan da halkımıza karşı daha fazla güleryüz, daha fazla gayret, daha fazla çalışma beklediğimizi buradan ifade edeyim. İşçilerimize hayırlı bol kazançlar olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
“BAŞKANIMIZ İŞÇİ DOSTU OLDUĞUNU GÖSTERDİ”
Üyelerini enflasyona ezdirmediklerini belirten Hizmet-İş Sendikası Manisa Şubesi Başkanı Turan Karafil,  “Soma Belediyesi Şirketi olan SOMABEL AŞ. ile 2 aydır süren toplu iş sözleşmemiz, mutlu son ile imzalanmış oldu. Üyelerimizi enflasyona ezdirmedik. İşçi dostu olduğunu gösterdiği için kıymetli belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. Toplu iş sözleşmemiz Soma Belediyemize, değerli üyelerimize ve Somamıza hayırlı olsun” dedi.
YÜZDE 12 ZAM YAPILDI
400 civarında çalışanı yakından ilgilendiren sözleşmeyle işçilerin yevmiyelerine 1. yıl yüzde 12, yan sosyal yardımlara yüzde 10, 2. yıl yüzde 8 + enflasyon farkı, 3. yılın ilk 6.ayı ise yüzde 5 + enflasyon farkı verilecek.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
izmir escort

avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

error: Content is protected !!