[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.‘Gözünüzü Toprak Doyursun’ « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

‘Gözünüzü Toprak Doyursun’

‘Gözünüzü Toprak Doyursun’
1.746 views
05 Aralık 2013 - 8:02

Geçtiğimiz günlerde E.L.İ’ ne işçi alımı için kura çekimi yapılmış fakat Soma halkı bu kura çekimlerine itiraz etmiş ama her zaman olduğu gibi iktidar partisinin vurmaz duymazlığı Soma gençliğini adeta çileden çıkarmıştır. İmza kampanyası başlatarak kura çekilişinin iptal edilmesi için konunun yargıya taşınması kararı alınmıştır. Bizde buna sonuna dek destek vereceğimizi tüm hakların hukuki yollarla aranması gerektiğini bildirmiştik. İktidarın temsilcileri  kura çekiminden sonra umutları bir anda yıkılan gençlerimizin kura çekimini şaibeli görüp itiraz etmesi esnasında çıkan olayların  sorumlusu olarak M.h.p  teşkilatını provokatörlükle suçlamış henüz dünya işini bitirmeden mahşerde iki elinin yakamızda olacağını beyan etmişlerdir.
Buradan kendilerine Yüce Allah Ve Halkımız huzurunda bazı sorular sormak isterim.Siz vicdanen rahat mısınız? Çanakkale Çan’ da olduğu gibi tombala usulü niye yapmadınız?
Soma genci aylar evvelinden dışarıdan gelenlerin olduğunu buna bir önlem alınması gerektiğini sürekli gündeme getirdiklerinde nerdeydiniz.
Yakında mülakat vardır, bu mülakatta  devletin malı deniz yemeyen…… hesabı yapanların, yükleyici listesinde 19. sıradan,  kantarcı olarak 43. sırada ve benzeri birçok örneği olan (ekonomik gücü çok yüksek hatta işadamı diyebileceğimiz isimlerin) AKP gençlik kollarında yönetim kurulu hatta akp ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi olan arkadaşlarında yer aldığı listeler gözümüze çarpmaktadır. Ne yapacaksınız beyler bu kadar malı mülkü, açgözlülüğü bırakında ihtiyaç sahipleri girsin bu işlere de evine ekmek götürsün. Bu günlerde kura çekiminin iptal edilmesi için çaba harcadığınızı beyan ediyorsunuz. Bu tavrınızla sizi takdir ediyoruz. Ancak buradan özellikle vurgulamak istiyorum. Kura çekimi günü kargaşada payı olanların sizlerin yanında olan insanlardan olduğuna dair bazı derin şüpheler ortaya çıkmaktadır. Acaba 55 kişilik kuranın iptalini isteyip ve bunu bahane ederek, bakın biz başardık söylemlerinin arkasında 55 kişinin dışında olacak olan alımlarda adam kayırmaca mı yapılıyor diye düşünüyoruz.
Evine bir kg elma alamayan, çocuklarına bir kg süt alamayan bu gençlere yapılanlar gözümüzden kaçıyor mu? Bu haksızlık, bu dünyada mı yoksa öbür dünyada mı kabul görecek? Tavşana kaç tazıya tut mantığımı güdülüyor.
Bizim yakamızdan mahşerde tutacaklarını ilan eden cesur yüreklere sesleniyoruz.  Sizin yakanızı tutacakların hesabını hiç yaptınız mı? Emin olun Soma da 70 Bin, Tüm Ülke de 70 Milyon bu dünyada da ahrette de sizin yakınızda olacak. Hele uğruna canlarını verdikleri bu toprakları satanların yakalarından toprağın altındakiler, Şehit Şüheda, Evliyaullah, Bil Cümle Ecdat dahi tutacak ki vay anam vay.
Haktan hukuktan insaftan bahseder olmuşsunuz, siz ne bilirsiniz hakkı hukuku acaba diye düşünüyor insan. Yarın sandıktan akp çıkmazsa kapanır bu madenler işsiz kalırsınız derken acaba hangi hak ve hukuk bu gücü verdi size. Özel şirketlerin, taşeronların sizin emir eriniz gibi çalışmak zorunda bırakıldığını, akp ye üye yapmak için adeta yarıştıklarını biz görmüyor muyuz sanıyorsunuz. Kendi öz yeğenini kendi iş yerinde çalıştırabilmek için AKP ye üye yaptırmak zorunda kalan işverenlerin bugün sessiz kalmasının sebebi sizin insanları ekmekleriyle tehdit etmeniz değil mi? Bu devran hep böyle gider sanmayın sakın haaa. İşe girmek isteyen her vatandaşın akp ye zorla üye yapılması hatta aile bireylerinin de üye yapılması için işçinin eline üyelik koçanlarının tutuşturulması hangi vicdanların eylemi acaba. Evine ekmek götürmek için uğraş veren diğer siyasi görüşlerdeki vatandaşlarımızın tehdit ve psikolojik baskılarla akp ye üye yapıldığını, hatta Soma Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından olan bir kardeşimize Akp ye üye ol seni işe sokalım diyecek kadar küçüldüğünüzü vb. gibi yaklaşımlarla insanların düşüncelerini ve hür iradelerini ipotek altına alarak insanlık oyunu oynadığınızı unuttuk mu sanıyorsunuz. Bugün Manisa Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ilçemizde ki tüm köy muhtarlarımızı Manisa’ ya davet etmiş ama ne yazık ki tarafsız kalması gereken muhtarlar dahi bu davete icabet etmekten çekinmişlerdir, bu nedir neyin göstergesidir herkes şapkayı önüne koyup bi düşünsün bakalım.
Hz. Ömer’ in adaletinden bahsedenler sizin adaletiniz buysa biz de;
Hz. Ebubekir’ in sadakatiyle bağlı olduğumuz tüm değerler ve milletimiz uğruna,
Hz. Ömer’ in adaletinin nasıl olduğunu göstermek adına,
Hz. Osman’ ın edebinden feyz alarak edep ve haya çerçevesinde,
Hz. Ali nin ilim dolu, aşk dolu kudretini ve kılıcı Zülfikarın azametini size ilelebet hissettireceğimizi buradan duyuruyoruz.
Türk Milletinin sesi ve nefesi olmak için MHP her daim hazırdır. Mhp Soma İlçe Teşkilatı olarak Saygı ve Sevgilerimizle Soma Halkını Selamlıyoruz.

 

 

 

YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
  “KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

        Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
        izmir escort

        avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

        error: Content is protected !!