[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.Eğitime 6 Milyonluk Yatırım « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

Eğitime 6 Milyonluk Yatırım

Eğitime 6 Milyonluk Yatırım
1.835 views
24 Mart 2015 - 8:21

Maden Faciasının ardından Soma eğitim yönünde büyük bir yol kat etti. Soma’da yaklaşık 6 milyon TL’lik eğitime katkı sağlayacak projeler hayata geçirildi.

Soma 13 Mayıs’ta büyük bir maden faciası yaşadı. Maden faciasının ardından Soma’ya bir çok yardım yağdı. Soma ise eğitim konusunda büyük bir yol kat etti. Uzun zamandır hayata geçirilemeyen ve Milli Eğitim Bakanlığının onayının beklediği bir çok proje ise maden faciasının ardından ard arda faaliyete geçirildi. Bunların en başında ise Gülben Ergen’in Çocuklar Gülsün diye Projesi kapsamında Zübeyde Hanım İlkokulu bahçesine yaptırdığı 2 derslikli ve 150 bin TL’ye mal olan anaokulu ile başladı. Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubesi ve Genel Merkezi tarafından Maden şehitlerinin çocukları için Çocuk Gelişim Merkezine devredilen 400 bin TL’lik okul ile devam etti. Cenkyeri’ne Demirören grubu tarafından 12 derslikli 1.150 bin TL’ye mal olan Erdoğan Demirören Maden Şehitleri İlkokulu yakında tamamlanacak. Tülin Demirören Maden Şehitleri Anaokulu ise 3 derslikli olarak 200 bin TL’ye yaptırılıyor. Saran Holding tarafından Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Cemil Meriç Anadolu Lisesi bahçesine ise Kapalı Spor Salonu yapılmaya başlandı. 600 bin TL’ye yapılan Kapalı Spor Salonu ise bitiminin ardından Milli Eğitim Bakanlığına teslim edilecek. Türk-İş Madenciler İlkokulu ise 16 derslikli 1.500 bin TL’ye mal olacak okul ise Cumhuriyet Mahallesine yapılacak. Yer teslimi aşamasında olan okul ise kısa sürede başlayacak. Türk Böbrek Vakfı tarafından İstasyon Zafer Mahallesine 200 bin TL’ye mal olacak olan 3 derslikli bir anaokulu yapılacak. Ünlü Astrolog Nuray Sayarı tarafından Soma’ya 16 derslikli 1.500 TL’ye ilkokul yapılacak. Esentepe mevkiinde yapılacak okul yerini ise Soma Belediyesi tarafından verilecek. Bunlar dışında ise Namık Kemal İlkokuluna Marmara Hukuk Derneği tarafından bilgisayar Laboratuvarı kuruldu. Ayrıca Tekno Sa tarafından da yine Yağcıllı, Avdan ve Turghutalp’e Bilgisayar laboratuvarı kuruldu. Bunların dışında ise Soma’daki bir çok okula eğitim alanında yardımlar gelmeye devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır. 
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
izmir escort

avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

error: Content is protected !!