Komşu İlçe Savaştepe’de Mülk Sahibi ve Kiracı arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı.
Savaştepe’de kiracı ile mülk sahibi arasında yaşanan alacak verecek tartışması kanlı bitti. Kiracı E.D.(34) yanında bulunan tabancayla bir el ateş açarak Tuncay Avcı’yı (52) öldürdü.
Savaştepe ilçesi merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde fason tekstil üretimi yapan E.D.’ın iş yerinin mülk sahibi iş adamı Tuncay Avcı, alacağı için bugün fabrikaya geldi.
İkili arasında alacak, verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine E.D., ruhsatsız tabancasıyla, Tuncay Avcı’nın karın bölgesine bir el ateş etti.
Olay yerinde bulunan işçiler, durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık görevlileri, Tuncay Avcı’ya ambulansla Savaştepe Devlet Hastanesi’ne götürdü. Avcı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
E.D. ise olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. E.D., gözaltına alınarak Savaştepe İlçe Emniyet Amirliğine götürüldü. Tuncay Avcı’nın cenazesi ise otopsi için Balıkesir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.