Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı.
Kaymakam Fatih Akkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı yayınladı.
Akkaya mesajında;
“Alın terinin, beden gücünün, göz nurunun, hakkın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, iş ve çalışma hayatındaki çeşitli sorunların dile getirilmesi, çözüm önerilerinin ortaya konulması, işçi ve işveren arasındaki muhtemel problemlerin giderilerek hak ve hukuk çerçevesinde karşılıklı dengelerin tesis edilmesi adına kutlanmaktadır.
Devletimizin, çalışanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte yürüttüğü çalışmalar neticesinde, ülkemiz geleceğe yönelik hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecektir.
Üretime yaptıkları katkılar sayesinde ülkemizin gelişmesinde ve büyümesinde önemli paya sahip emekçilerimizin ve tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum.” sözlerine yer verdi.