[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.‘Verdiğiniz Sözleri Tutun’ « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

‘Verdiğiniz Sözleri Tutun’

‘Verdiğiniz Sözleri Tutun’
1.295 views
25 Ağustos 2015 - 7:47

MHP Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem, yaşanan maden faciasının ardından esnafın olumsuz yönde etkilendiğini belirterek, “Soma esnafımız kredi borçları yüzünden icra ile karşı karşıyadır ve bunun neticesinde sicil bozukluğunun verileceği banka kredileri raporlarının esnafa bir daha kredi verilmemesi konusunda eksi bakiye yazacağından Soma esnafının iflası gerçekleşeceği kesinlik kazanmaktadır. Yaklaşan genel seçimler öncesi Soma halkı kendisine verilen değeri ne olduğunu görmeli akp iktidarına en iyi dersi vermelidir” dedi.
MHP Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem, “301 Maden faciasından sonra ilçemizde ekonomik yönden büyük sıkıntılar baş göstermiştir. Esnafımız yaşanan faciadan olumsuz olarak etkilenmiştir. Maden faciasının yaşandığı Soma kömürleri firmasının Soma içerisinde olan borçlarını ödeyememesinden kaynaklanan ekonomik darlılık esfanafımızı bankalardan krediler çekerek hayatlarına devam etme mücadelesine bürünmüşlerdir. Maden faciasının hemen ardından Türkiye ve Dünyanın gözü Soma ilçemize çevrilmiştir. Kamu oyunun sürekli Soma ilçesi üzerine yoğunlaşması akp iktidarını tedirgin etmiş Soma halkımızı içine düştüğü ekonomik bunalımdan kurtaracakları sözleri vermişlerdir. Ancak ilçemiz iktidar ve muhalafet partileriyle , sivil toplum kuruluşlarıyla , Belediye Başkanlığı ile Soma haklımızın içinde bulunduğu dar boğazdan çıkarmak için büyük mücadeleler vermişlerdir. Ancak iktidar partisi Milletvekilleri ve Bakanları Soma ilçemiz için vermiş oldukları sözleri tutmamışlardır. Burada sadece Soma halkını değil kendi temsilcilerinide kandırmışlardır. Biz Soma Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerelde Akp temsilcilerine herhangi bir şey demek istemiyoruz. Burada ortaya çıkan tablo analizine bakacak olursak Akp iktidarının , Akp Manisa Milletvekillerinin ve yereldeki yöneticilerini adam hesabına almadıkları Soma ilçesine olan kinlerini kendi yandaşlarını dahi ezerek bariz bir şekilde gösterdikleri ortaya çıkmıştır. Oysaki Soma ilçesi ülkemizin %7 elektrik enerjisini sağlayan %25 yakacak kömür ihtiyacını karşılayan bir yer olmasına istinaden büyüklerimizin bir sözü aklımıza gelmektedir ( Bir baba on evladına bakarmış , on evlat bir babaya bakamazmış ) Bu kadar geliri yüksek olan ilçenin zenginliklerinden faydalanan devlet babalağını ilçemiz için göstermekten aciz kalmıştır . Akp’den devlete silah doğrultanı , vatan hainlerini , ssk-bağkur- elektirik parası ödemeyen , devletin kepçeleri ve dozerleriyle yolları kazıp içine mayın döşeyip Askerimizi Polisimizi Vatandaşımızı haince katleden şerefsizlere karşı hoşgörüsünü elinde tutan ancak vatanına Bayrağına bağlı algısını vergisini en iyi şekilde ödeyen Soma halkına esnafına kin bütmesi kindar vaziyette üvey evlat muamelesi yapması Türk milletine edilen zulümün göstergesidir. Buradan Akp ilçe başkanı , Belediye başkanı ve Akpye gönül veren Somalı kardeşlerime sesleniyorum Somayı yok sayan zihniyete el birlik olarak karşı duralım. Bizler sizlerin iktidar partisinin liderleri tarafından sözlerinizin kayda değer olmadığını verilen esnaf kredilerinin ertelenme sözüyle geri tepmesiyle görmüş bulunmaktayız. Soma esnafımız kredi borçları yüzünden icra ile karşı karşıyadır ve bunun neticesinde sicil bozukluğunun verileceği banka kredileri raporlarının esnafa bir daha kredi verilmemesi konusunda eksi bakiye yazacağından Soma esnafının iflası gerçekleşeceği kesinlik kazanmaktadır. Yaklaşan genel seçimler öncesi Soma halkı kendisine verilen değeri ne olduğunu görmeli akp iktidarına en iyi dersi vermelidir” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

        Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
        izmir escort

        avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

        error: Content is protected !!