Soma Karaelmas Gazetesi

YET-HİM DER Basın Açıklaması

1.703 views
20 Eylül 2013 - 7:19

Yaklaşık 17 ay önce kurulan Yetimleri Himaye Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (YET-HİM DER)’in kurulduğu günden bu yana faaliyetlerimiz ve buna paralel olarak derneğimize destek hızlı bir ivme ile büyümektedir. Bunu görmek bizi mutlu ediyor. Biz bu büyümeyi amacımızın kutsallığı ve bu amacı yeterli düzeyde halkımıza anlatabildiğimize bağlıyoruz. Soma’mızla uzaktan yakından ilişkisi olmayan kişilerin bile internet haberciliği yoluyla haberdar oldukları derneğimiz hakkında araştırma yapma gereği duymalarını ve telefonla bize ulaşıp “ben de derneğinize katkı sağlamak istiyorum” demelerini başka şekilde izah edebilmemiz mümkün değildir. En son 09.09.2013 ile 15.09.2013 tarihleri arasında Soma Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali Etkinlikleri çerçevesinde açtığımız standımızın festivalin en hareketli, en neşeli stantlarından biri olarak görülmesi yetim dostu olan insanımızın derneğimize olan alakasını bir kez daha gözler önüne sermiştir.
Kurulduğumuz günden bu yana parolamız “gülen bir dünya için el ele” olmuştur. Çünkü biz YET-HİM DER olarak yetim gülerse dünya güler diyoruz.
Gülen bir dünya oluşturma yolundaki çabamıza destek olan tüm yetim dostlarına şahsım ve yönetim kurulum adına bir kez daha teşekkür ediyorum.
Fatma GÖLÜKCÜ
YET-HİM DER Bşk.

YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

error: Content is protected !!