Sağlıklı bir yaşam alanları oluşturmaya odaklanan Turgutalp Madenciler ilkokulu, öğrencilerin çevre bilincini artırmak amacıyla fidan dikme etkinliği düzenledi.
Çevre duyarlığını ve bilincini harekete geçirerek, geleceğe yeşil bir dünya bırakmak için projeler hazırlayan , turgutalp Madenciler İlkokulu bir çalışma başlattı. Minik ellerin büyük işler yaparak fidanları toprakla buluşturduğu Fidan Dikme etkinliğinde minik öğrenciler cok mutlu oldular.Ekilen fidanlara can suyunu minik öğrencilerle birlikte döken Okul Muduru Erdem SEVİM, öğrencilerle eğlenceli dakikalar yaşadı.Etkinlige katilan ogretmen ve ogrencilerimize tesekkur ederiz.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.