Endüstri Ve Teknik Meslek Lisemizin Güreşçileri Takım halinde Manisa Birincisi Oldular.
18 Şubat 2014 Salı Günü Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda Manisa Genelinde 196 Güreşçinin Ve 10 Lisenin Katıldığı 15-16 Yaş Kategorisinde Yapılan Güreş Müsabakalarında Soma Endüstri Meslek Lisesi Güreş Takımı Manisa Şampiyonu Oldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy ve Soma Kaymakamı Sayın M. Bahattin Atçı, Şampiyon Olan Güreş Takımındaki Öğrencileri, Okul İdarecilerini Ve Çalıştırıcı Beden Eğitim Öğretmenini Makamında Kabul Ettiler. Kabulde Şube Müdürleri Mustafa Dikici, Mehmet Yurdadur, Okul Müdürü Recep Demirdöğen, Müdür Yard. Ali Kazak Ve Çalıştırıcı Beden Eğitimi Öğretmeni Hamza Macit Hazır Bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy Makamında Yaptığı Kabuldeki Konuşmasında; Sporcuları Ve Çalıştırıcıları Tebrik Ve Takdir Etti. Başarılarının Devamını Diledi. Sporun Eğitim İçindeki Önemine Vurgu Yaptı.Öğrencilerin Başarılarının Devamını Diledi.Bu Tür Başarıların Soma İçin Gurur Kaynağı Olduğunu İfade Etti. .Ayrıca İlçemiz Okullarımızda Sportif Faaliyetlerin Giderek Arttığını Söyledi.
Soma Kaymakamı Sayın M.Bahattin Atçı ise; Makamında Kabul Ettiği Öğrencileri, Çalıştırıcı Öğretmeni Ve Yöneticileri Tebrik Etti. Takdirlerini İfade Etti, Ziyaret Sonunda Hatıra Fotoğrafı Çektirildi.
Şampiyon Olan Takımımız Daha Sonra Ege Bölgesi Grup Elemelerine Katılacak.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.