Soma Özel Birlik Anadolu Lisesi’nde Kariyer Günü Etkinliği düzenlendi.Etkinlikte, “Meslekleri tanıyalım” kapsamında; bankacılık ve finans sektöründe çalışan Soma Bank Asya Müdürü Talha Geren ile “banka kavramı,banka fikrinin tarihçesi,banka ile ilgili kavramlar,güçlü ve vizyoner şirketler,ekonominin bileşenleri üzerine bir düşünsel yolculuk gerçekleştirildi.
Talha Geren ile,bu sektörün bir “oyuncusu” olması açısından,bu meslek dalının avantaj ve dezavantajları paylaşıldı.
- ve 12.sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen söyleşide, öğrencilerin sorularını cevaplayan Talha Geren ile biyografisine, tecrübelerine ve önerilerine dokundu.
ODTÜ Tarih bölümünü bırakıp, ideali olan Selçuk Hukuk Fakültesini bitiren ancak finans sektöründe çalışan biri olarak söylediği bir başucu cümlesinin “meslek seçiminde “öğrencilere önemli katkılarda bulunacağını düşünmekteyiz: “Sevdiğiniz,ileride severek yapacağınız bir mesleğin alanını-bölümünü okuyunuz” dedi.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.