[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.Hedef 20 bin konut « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

Hedef 20 bin konut

Hedef 20 bin konut
1.018 views
02 Kasım 2016 - 8:25

Bölgesel Isıtma Sisteminde 20 milyonluk ihale tamamlandı. 2017 yılında Turgutalp ve Toki konutlarının bulunduğu bölgenin tamamı ile birlikte 20 bin konutun Bölgesel Isıtma Sistemi ile ısınacağı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri kapsamında Turgutalp ve 301 Şehit Madenci’nin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının da faydalanması amacıyla yaptığı 20 Milyon Liralık ihale sonuçlandı.

Soma Bölgesel Isıtma Sistemi’ni hem konutlarda hem de ticari alanlarda yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Bölgesel Isıtma Sistemi için yatırımlara devam ediyor. Soma Maden Faciası’nda hayatını kaybeden 301 Şehit Madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarına ve Turgutalp Mahallesi’ni de kapsayan alanda 20 milyon liralık ihale sonuçlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemine yaptığı önemli etaplardan bir tanesi olan ihalenin tamamlanmasıyla birlikte yüklenici firma ile sözleşme imzandı. Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen imza törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış ve şirket yetkilileri katıldı.

2017 Yılı Sonunda Hedef 20 Bin Konut

Şu ana kadar Bölgesel Isıtma Sistemi ile 10 bin konuta ulaşıldığının altını çizen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde kentimize değer katacak birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Soma’nın da en önemli projeleri arasında yer alan ve milyonlarca liralık yatırımla binlerce konuta ulaşan Bölgesel Isıtma Sistemi için yeni etaplarda çalışmalarımız devam ediyor. Zon 3 bölgesi dediğimiz 301 Şehit Madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutları ve Turgutalp Mahallesi’nin faydalanacağı 20 Milyon liralık ihaleyi tamamladık.  2015 yılında 15 Milyon liralık 2016 yılında da 25 Milyon liralık ihale bedelleriyle ZON 1 ve ZON 2 bölgelerinde çalışmalarımız devam ediyor. ZON 3 için de yüklenici firma ile sözleşme imzaladık. 2017 yılı sonunda yaklaşık 20 bin konuta Bölgesel Isıtma Sistemi’ni ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
izmir escort

avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

error: Content is protected !!