Goldwing Kulüp Türkiye Soma’ya gelişlerini ve yaşananları anlatarak destek veren herkese teşekkür etti.Dernek başkanı Sayın Faiz Köprülü yaşadıklarını kaleme alarak yazdığı açıklamasında Özdil’in mesajı, kampanya ve maden şehitliği ziyaretini dile getirdi.
‘Her şey bir telefonla alevlendi. 14 Mayıs günü sabah 10:00 sularında İshak Fidan kardeşimizin cıvıl cıvıl bir ses ile “Başkanım Yılmaz Özdil’in yazısını okudunuz mu?”diye başlaması ilk kıvılcım oldu. Sayın Özdil öyle açık ve net bir mesaj vermişti ki bir an bile düşünmeden kampanyayı başlatmış olduk.
İşte bu gün neticesini ziyadesi ile almış olduğumuzu düşünüyorum.
Sevgili üyeler, motosiklet dostları, hayır sever insanlar iyiki varsınız.
Her zaman ki vicdanımızın sesini dinlemeli sloganımız olan Birlikten Kuvvet Doğar Herşey Vatan için ilkesiyle hareket etmemizin gururunu yaşıyoruz.
Gazeteci-yazar Yılmaz Özdil’in 13 Mayıs tarihli “CENNETE MEKTUP” yazısından hareketle, GWCTR (Goldwing Club Türkiye) Resmi adıyla Altın Kanat Motosiklet Spor Derneği üyeler ve dostları bünyesinde bir kampanya başlattı. Dernek başkanı Faiz Köprülü önderliğinde Türkiye’nin dört bir yanından üyelerinde katılımı ile hediye kolileri hazırlandı. Toplanan çeşitli hediye kolileri GWCTR Ege sorumlusu Sayın İshak Fidan’ın organizasyonuyla 22 Mayıs Pazar günü aşırı yağmura rağmen araçlar ve motosikletler eşliğinde hareket edilerek Soma’ya getirildi. Soma Çocuk ve Gençlik Gelişim Merkezi Dernek Başkanı Sayın Selami Özdemir’ in grubu karşılaması ile birlikte, önce Soma Şehitliği ardından da Furkan ve Selim’in sünnet düğününe ve kortejine katılındı. Burada hediyeler 301 maden şehidi çocuklarına dağıtıldı. Sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Duygusal anların yaşandığı günde manevi duygular ve kutsal bir göreve imza atmış olmanın verdiği huzurla Goldwing Kulüp Türkiye adına etkinliğe katılan grup üyeleri aileleri ile birlikte dönüş yoluna geçti.