[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.Dernekler taleplerini iletti « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

Dernekler taleplerini iletti

Dernekler taleplerini iletti
861 views
26 Ekim 2016 - 8:52

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya katılarak dernekler ile bir araya geldi.

 

Soma’nın sorunları, talepleri ve isteklerinin belirlendiği toplantıların 2.si Soma’da bulunan derneklerin dinlenmesi ile devam etti. Soma Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen toplantıların 2. si gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta yapılan toplantının ikincisine Kaymakam Ahmet Altıntaş’da katıldı.

 

Derneklerin Soma ile ilgili düşünceleri ve taleplerinin görüşüleceği toplantı öncesinde açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık ‘Toplantımızda Soma’nın sorunları yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz.  Bugün 2.sini gerçekleştiriyoruz. Sayın Kaymakamımızda katıldı. İlçe Başkanlarımızın katılımı ile Soma’ya ne yapılabilir? Daha iyi Soma nasıl olur? bunları konuşacağız. Bilgi alışverişinde bulunacağız. Bunun için bir aradayız. Bugün burada olamayan temsilciler de olabilir. Müsait olurlarsa Kaymakamımız ve İlçe Başkanımızın katılımı ile önümüzdeki hafta bir araya gelebiliriz. Soma bu konuda çok şanslı, Herkes katılımcı oluyor, Bu nedenle sorunlarımızı daha detaylı konuşup görüşebiliyoruz. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Soma’ya gelecekse bu bizim için önemli bir konudur. Devletin başının Soma’ya gelmesi demek, bir takım sorunları iletebilmek için, sorunlarımızın çözümü için bir fırsattır. Bu konuda derneklerimizin veya diğer STK’ların iletmek istediği bir şey varsa Sayın Kaymakamımıza iletebilmesi bizim için çok önemlidir. Aslında bu toplantıların ana konusu budur. Cumhurbaşkanı veya bir Bakanımız buraya gelirse kendisine ne iletelim? Bunları derleyip toplamak. Amacımız ortak akıl kullanarak bir fikir birliğine ulaşabilmektir. Eğer eksik kalan kuruluşlar olabilir, Onlarla bir toplantı daha gerçekleştirdikten sonra hemen hemen Soma’nın ne düşündüğünü ve hangi sorunlarda hemfikir olduğunu çıkartırız diye düşünüyoruz’dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
izmir escort

avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

error: Content is protected !!