Soma’da 85 evler civarında 4 dönüm üzerinde yapımına başlanan ve 20 milyona mal olacak Adliye Sarayı inşaatı çevresinde projesi ve inşaat tabelasının olmaması dikkat çekiyor.
Soma Adliye Sarayı inşaatı devam ediyor. İnşaat başladı temel demirleri bağlanmaya başladı. Çevresi kapanan inşaatın ne olduğunu gösteren hiç bir tabelanın olmaması ise dikkatlerden kaçmıyor. Okul İnşaatları Bölge Devlet Hastanesi gibi yapılan her türlü inşaatın yanında ne olduğuna dair yazılan tabelanın Soma Adliye Binası inşaatının yapımına başlandığı 85 evlerdeki alana asılmamış olması ise tepki çekiyor. İnşaat yanından geçen vatandaşlar burada ne yapılıyor. Sağından bakıyoruz, solundan bakıyoruz, hiçbir tabela yok. Çalışanlara sormasak ne olduğunu anlamayacağız. Soma Adliye Sarayı gibi büyük bir binanın yapılıyor olduğunu öğrenince ise şaşırıyoruz. Neden kimin aldığını ne zaman başladığını, sözleşme bedeli gibi ne zaman biteceğini belirten tabela yer almıyor. Merak ediyoruz’diyorlar.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.