Manisa Valiliği öncülüğünde kaymakamlıkların ve hayırseverlerin katkılarıyla Ramazan ayı boyunca düzenlenen “İftar Vakti, Kardeşlik Vakti” projesinin son iftar yemeği Soma’da verildi.
Vali Erdoğan Bektaş, Soma 13 Eylül Gama Ortaokulu bahçesinde düzenlenen “İftar Vakti Kardeşlik Vakti”nin son iftar yemeğine katıldı.
Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde Soma Kaymakamlığı ve Vestel Elektronik Üretim Sanayi A.Ş. sponsorluğunda yaklaşık bin kişinin katılımıyla düzenlenen “İftar Vakti Kardeşlik Vakti” yemeğine Vali Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, İl Müftüsü Sinan Cihan, Soma protokolü, mahalle muhtarları şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, maden şehitlerinin yakınları, engelli ve engelli aileleri, Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılar ile Soma halkı katıldı. İftar yemeğine katılan Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılar, Vali Erdoğan Erdoğan Bektaş’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek Türk Bayrağı takdim ettiler.
İftar programında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Vali Erdoğan Bektaş, iftar yemeğinden önce tek tek masaları dolaşarak, iftar yemeğine katılan vatandaşların Ramazanını kutladı.
İftar öncesi Kur’an-ı Kerim okundu. Akşam ezanının okunmasından sonra Vali Erdoğan Bektaş Soma halkıyla birlikte orucunu açtı.
İftar yemeğinin ardından çocuklardan büyük ilgi gören Vali Erdoğan Bektaş vatandaşlarla sohbet etti. Somalılar, iftar yemeğine katkı sağlayan Manisa Valiliği ve Vestel Elektronik A.Ş.’ye teşekkür ettiler.
“İftar Vakti, Kardeşlik Vakti” Projesi kapsamında, Vali Erdoğan Bektaş ve ilgili daire müdürlerinin katılımıyla 21 gün boyunca Manisa merkezdeki 15 mahalle ile Salihli, Turgutlu, Saruhanlı, Akhisar, Alaşehir ve Soma ilçelerinde 5 ayrı menüden oluşan yaklaşık 20 bin kişiye iftar verilerek yapılan sohbetlerde vatandaşların sorunları dinlendi ve mevzuat çerçevesinde çözüm bulunmaya çalışıldı.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.