Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyetleri kapsamında Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonası İl Seçmeleri Soma’da yapıldı.
Vali Muzaffer Ecemiş spor salonunda yapılan müsabakalara Manisa ve ilçelerinden 31 bayan 44 erkek olmak üzere toplam 74 sporcu katıldı.
İl seçmeleri sonrasında Türkiye şampiyonası seçmelerinin 2- 6 Ağustos tarihleri arasında İzmir’de yapılacağını belirten Türkiye Taekwondo Federasyonunu Manisa İl Temsilcisi Kurban Yavuz, sporculara başarılar diledi.
Sporcular kıran kırana şampiyonluk için mücadele etti.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.