[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.‘TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM’ « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle
AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

‘TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM’

‘TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM’
2.345 views
19 Temmuz 2013 - 7:25

Soma Basketbol Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Işık’ın açıklamalarına Belediye Başkanı Hasan Ergene’den cevap geldi. Ergene ‘bu bir karalama kampanyasıdır. Bizlerin spora verdiği değeri herkes bilir. Hukuki mücadelemizi başlatıyoruz. Tazminat davası da açacağım’ dedi.

Ergene çok üzüldüğünü ifade ederek yaptığı açıklamasında ‘Soma Belediye Meclisi kararları ile Muzaffer Ecemiş Spor Salonu Aylık 500 TL bedelle salonu Manisa İl Özel İdaresinden kiraladık. 2004 yılından bugüne kadar Soma Belediyesi tarafından işletilmektedir. Her türlü ihtiyacı elektriği, suyu, ısınma giderleri belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca ücreti belediyemizden ödenen salon görevlileri tarafından da genel bakım, korunması ve temizliği yapılmak taktadır. Sadece spor faaliyetleri için değil, çeşitli kültürel ve sosyal faaliyetler içinde halkımızın hizmetine Escort in Samsun sunulmaktadır sonlumuz.

Bu salonumuzun yoğun bir programı var. Soma’mızda faaliyet gösteren spor kulüpleri belirlenen program dahilinde çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyorlar. Dönem dönem burada güreşçiler, basketbolcular, voleybolcular, salon sporları ile ilgili olarak Somamızda faaliyet gösteren birçok kulübümüz var. Ayrıca bunların yanı sıra bazı kurumlarında hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. Gündüz ve gece bir program oluyor araya bir program sıkıştırmakta hakikatten zor oluyor. Belediye meclisimizin belirlediği bir ücret var. Bu ücrette en alt seviyede tutulmuş bir ücret. Bu ücret kesinlikle belediyenin yaptığı harcamaların yanına bile yaklaşamayacak bir ücret.

Soma Belediye Meclisi kararları ile salon ücretlerimiz gündüz saatlerinde saati 4 TL. gece saatleri ise 8 TL olarak belirlenmiş. Bu alınan ücretler ile Belediyemizin yapmış olduğu elektrik, su, ısınma, boya badana, bakım, onarım ücretleri karşılamaz ve yanına bile yaklaşamaz. Bu tamamıyla sosyal belediyecilik uygulaması Soma Belediyesinin spora olan desteğinin bir ifadesidir.

Bilindiği üzere Soma Atatürk stadının türbinin üstünün kapatılması, karşısına yeni portatif türbin ilave edilmesi, komple sahanın sökülmesi ve yeniden yapılması bu konularda önemli ölçülerde belediye bütçesinden önemli paralar aktarıldı. Koşu yolunun kaplanması bunun yanı sıra bütün okullarımızın bahçesine voleybol, basketbol sahalarının yapılması, Hangi spor alanı olursa olsun her türlü malzeme yardımı sürekli Soma Belediyesi bütçesinden ayırdığı ücretler ile sürekli bu yardımları yapıyor.

Hal böyleyken şimdi bir arkadaşımız sosyal medyayı da kullanarak, Soma Belediyesinin yaptığı bu işleri bir çırpıda silip tamamıyla kendisini ön plana çıkarıp, kendisine bir haksızlık yapılmış gibi ortalığa bir yaygara topluyor buda bizi üzdü. Şimdi sadece üzmekle de kalmadı bakıyorum kendine ait olan hesabında ağıza alınmayacak laflar, küfürler, tehditlerde paylaşıyor. Ve konunun aslını bilmeyenler  bazı hemşirelerimizde hakikatten belediyemiz bu arkadaşlara haksızlık yapmış gibi onun yanında olup savunma pozisyonunda aynı hakaretlerle saldırganlıkları devam ediyor. Adeta karalama ve linç kampanyası başlatılmış durumda . Soma Belediyesinin Soma’daki spora ve sporcuya verdiği değeri halkın gözünden düşürmek için bu silmek için tam aksi bir imaj yaratmak için şuanda bir kampanya başlatmış durumdalar. Benim sevindiğim taraf diğer spor camiasından bu konuyu sahiplenmiş olmaması. Tamamıyla kendi başına yürüttüğü bir şey.

Ayrıca elde ettiğimiz bir takım bulgularda var. Kendi sayfasında paylaştığı bir takım tehdit ve hakaret içeren sözlerde paylaşılmış bunlar akılla mantıkla tabirler edilebilecek sözler değil.

Bunlarla ilgili biz hukuki mücadeleyi başlatıyoruz. Savcılığa gerekli şikayete bulundum. Ayrıca da tazminat davası açtım. Bu işi de sonuna kadar takip edeceğiz. Burada kurumu hedef alan bir durum var onun ötesinde dorudan şahsıma hakaret var yaptığım görevle alakalı dolayısı ile bende bu konuda sonucuna kadar arkasındayım ve kararlarım.

Bu arkadaşımız 19 ay bu salonu kullanmış hiç kira ödememiş. Her ay şahısa düzenli olarak belediyeye olan borcuyla ilgili bildirimde bulunuşmuş. Elimizde dökümü var toplam 2.898 TL saat ücreti 350 TL 96 kuruş gecikme faizi toplam borç 3.256 TL’dir.

Bu salonda çalışma yapan diğer kulüp ve kurumlar borçlarını düzenli olarak yatırmışlar bu arkadaşımız ısrarla bu paraları yatırmamış.

Diğer bir konu ise; bu arkadaşımızın çalıştırdığı sporcu kardeşimizin bir tanesinin annesinin belediyemize yazılı bir müracaatı var.

Diyor ki; ‘Oğlum …. İsim vermeye gerek yok. Soma Basketbol kulübü derneğinde antrenör Mehmet Ali Işık tarafından yönetilen kursa Mayıs 2012 tarihinden bu yana kayıtlı ve basketbol kursu eğitimi almaktadır.  Kurs bedeli olarak antrenör Mehmet Ali Işık’a aylık 30 TL kurs aidatı salon kirası olarak ta bir defaya mahsus 5 aylık 40 TL aylık 8 TL ödediğimi yazılı olarak beyan ediyorum. Ödemelerin karşılığında tarafıma her hangi bir belge ve makbuz verilmediğini de beyan edemiyorum verilmediğinden makbuzu size ibraz edemiyorum buda yasa dışıdır. Yani kulüp adına faaliyet göstereceksiniz velilerden para toplayacaksınız makbuz vermeyecekseniz bu suçtur’ demiş.

Bununla ilgili gerekli girişimlere başlayacağız. Diğer velilerimizden de bu müracaatları alıyoruz. Bu arkadaşımız bu işin sonuçlarına katlanacak. Bunu ben kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı duydum. Çünkü bu tamamıyla bu karalama kampanyasına dönüştü. Belli ki bu arkadaşımız yaptığı bu işle ilgili bir menfaat elde ediyor. Ama ne bir vergisini ödüyor nede bir makbuz veriyor ve bu işi de istismar ediyor. Bu duruma da Belediyemizi alet ediyor buna müsaade etmemiz söz konusu olamaz. Spor alanında üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz takdiri ise Soma halkına toplanıyoruz’ dedi.

 

YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır. 
   “KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
izmir escort

avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

error: Content is protected !!