Soma Eğitim Sen Soma Temsilciliği tarafından depremzede öğrenciler ve sınıf arkadaşlarına moral amaçlı Şubadap konseri düzenlendi.
Soma Eğitim Sen Temsilciliği’nin katkıları Şubadap Çocuk grubu Somalı öğrenciler ile buluştu.
Şubadap Çocuk Grubu, 11.00 ve 13.00 saatlerinde iki grup halinde Somalı 600 öğrenci ile Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Mustafa Okdemir Konferans Salonunda buluştu.
Soma’da eğitim gören depremzede çocuklar ve sınıf arkadaşlarına moral olması amacıyla yapılan konserde çocuklar gönüllerince eğlendi.
Eğitim Sen Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Şen tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada “Soma Eğitim Sen Temsilciliği’nin katkıları ile düzenlenen Şubadap Çocuk Konserinde Bozarmutlu çocuklar depremzede çocuklarımızla ve sınıf arkadaşları ile birlikte müzik dolu bir saat geçirdi. Depremzede öğrencilerimize ve sınıf arkadaşlarına moral amaçlı düzenlenen konsere pozitif ayrımcılık noktasında davet edilen Bozarmutlu çocuklarımız heyecan, coşku ve güzel iletişimlerin kurulduğu değerli bir zaman yaşadı. Gerek sahnede, gerek dışarıda öğrencilerimizle güzel diyaloglar yakalayan Şubadap emekçilerine, Eğitim Sen’li öğretmenlere teşekkür ederiz” denildi.