[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Aşk ! « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Aşk !

Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Aşk !
973 views
31 Aralık 2013 - 7:35

Selam ve sevgileri en güzelinin siz değerli dostlarımın ve değerli Karaelmas gazetesi okurlarımın olması dileği ile hepinize güzel bir hafta geçirmenizi  temenni ederek bu haftaki 2013 yılının son yazısı ile konumuza başlamak istiyorum.
Sevgili dostlarım, Yeni yıla merhaba dediğimiz ilk dakikalarda herkesin içine garip bir hüzün çöker,  kimisi yeni yılda temiz bir sayfa açmayı,kimisi yeni yılın kendilerine uğur getireceğine inanmaları,evi olmayanların ev hayali, evlenmek isteyenlerin yıl içerisinde nasip bulacağına inanmaları, borçluların yeni yılda kendilerini bir nebze hafifleyeceğini inanır dururuz, yani yeni yıl yeni beklentiler, yeni ümitler, yeni açılımlar, yeni dostlar, kısacası Mutlu olabilmek için pozitif enerji veya şanstır diyebiliriz.Aslında eskiden beri yeni olan her şey insanlar için güzellik, enerji verildiği söylerdi babaannem, hatta “ Yeni elek duvara gerek” diyerek yeninin muhteşemliğini anlatırdı. Yeni başlangıçlar ilkler, insanlara her zaman heyecan vermiştir.
Neyse biz yine acısını, tatlısını, kaybettiklerimizi bir kenara bırakarak, yaşadığımız onca olumlu veya olumsuz hareketleri de göz ardı ederek hayatımızın bu yılın ilk sayfasını güzel notlar alarak doldurmaya bakalım.
2013 yılı için de birkaç cümle ilave etmek istiyorum, tabii ki hepimiz insanız, canlıyız, hatalarımız, sevaplarımız, günahlarımız olabilir veya olmuştur da. Hiç birimiz benim olmamıştır, ben yanlış yapmadım diyemeyiz, onun için geride bıraktığımız yaşantıların muhasebesini yapmak, bilançosunu çıkarmak için herkes şapkasını önüne koyup, vicdan muhasebesini iyi yaparak durum değerlendirmesini iyi yapması gerekiyor, hiç kimse yaşamı ile fark ettikleri doğru veya yanlışı paylaşması gerekmiyor, bunun için kendi vicdanınızın sesini net olarak dinleyip muhasebesini yaptıktan sonra bir  aynanın karşısına geçerek haykırması veya sessizce bunu doğrulamasının yeterli olduğunu düşünüyorum. Burada önemli olan en önemli husus yaptığımız veya yapamadığımız eksiklerin farkında olmamızı sağlamak, farkında lığı aramak ve  o hatalarımızı düzeltme çabası gayreti içerisinde olmamız demektir.
Sevgili dostlar, değerli  okurlar, hepimiz yeni yılın gelişini değişik biçimlerde kutlar eğleniriz. Ben burada kimin nasıl kutladığı veya kutlamadığı derdinden ziyade yılbaşları için ormanlardan kesilen ağaçlar için dikkat çekmek istiyorum. Yılbaşı münasebetiyle ne yazık ki Ülkemizde olduğu kadar bir çok yerlerde Noel hurafesi uğruna bir çok çam ağaçları kesilmekte, yok edilmekte, ormanlarımız büyük zararlar verilmektedir. Özellikle belirtmek isterim ki, Hindilerin kesilmesi, çamların devrilmesi Hıristiyan ailelerin vazgeçilmezidir, fakat ne yazık ki bugünlerde aynı şekli ile Türkiye’mizde de kutlanması  gelecek nesillere büyük kültür kargaşası yaratacağına olan inancım beni düşündürmektedir. Yeni yıl bir Hıristiyan bayramı olan ve Hz İsa’nın doğumunu kutlayan,Noel’den tamamen ayrı olarak kutlanır. Şimdilerde bizlerde çok moda gibi gösterilen yıl başlarındaki birbirlerine hediye alıp vermeler, yılbaşında değil Noel’de gerçekleştirilir. Bizler İslam olarak, Türk olarak veya Türkiye’de yaşayan bireyler olarak ağaçları, yeşillikleri çok sevdiğimiz için her yıl binlerce ağaç dikeriz, yani bizim kültürümüzde ağaçların çok büyük önemi vardır, ancak batı medeniyetlerinde ise her yıl binlerce ağaç kesilerek katliam yapılır.İnsanların akciğeri vazifesini gören ormanlarımızın anlık keyifler için katledilmesi, yok edilmesi veya her ne şekilde yakılıp yok edilmesi, asla kabul edilemez bir şeydir. İnsanların yıl başlarını kutlamaları veya kutlamamaları kendi arzularına kalmıştır ancak zevkleri uğruna doğayı katletmelerine de asla seyirci kalamayız, çünkü  birer canlı olan ağaçların  kesilmesi her ne açıdan bakılırsa bakılsın izahı ve affedilmesi mümkün değildir.
Gelecek yeni yılın bizlere, ülkemize, tüm insanlara iyi bir yıl yaşatması ve yaşanması adına yeni sevinçlerin getirmesini  temenni ederek, sağlık, mutluluk, huzur ve saadetler diliyorum, Hoşça kalın, dualarımız ile kalın sevgili dostlarım.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
izmir escort

avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

error: Content is protected !!