Soma’da 1.461 anaokulu öğrencisi, 14.374 ilköğretim öğrencisi, 5.512 ortaöğretim öğrencisi toplamda ise 20.347 öğrenci karne almanın sevincini yaşadı.
Lise’den 1213 öğrenci mezun olurken ilköğretimden ise toplamda 1576 öğrenci mezun oldu. Atatürk İlkokulu ve Anadolu Lisesi’nde karne programları düzenlendi. Programlara Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy ve Şube Müdürü Mehmet Yurdadur katıldı. 20.347 öğrenciye ise bu yıl 1100 öğretmen eğitim verdi. Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy karne programında yaptığı konuşmasında ‘ Karneler bizlerin aynalarıdır. Aynaya baktığımızda kendimizi görüyorsak, karnelerimize baktığımızda da kendimizi görürüz. SBS’de Soma’da sizlerden büyük başarı bekliyoruz. SBS sınavı zor olmasına rağmen öğrencilerimiz büyük başarı gösterdiler. Tatilde gönüllerinizce eğlenin ve daha dinç bir biçimde okullarınıza dönmenizi bekliyoruz’ dedi. Atatürk İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine ve başarılı öğrencilere belgeleri verildi. Anadolu Lisesi’nde yapılan karne töreninde ise dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Okul Aile Birliği tarafından Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy’a çiçek verildi. Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy ‘Başarılı olan öğrencileri tebrik ederim’ dedi.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.