Vergi Dairesine giderek ceza ödemek isteyen vatandaşlar Soma haricindeki plakaların cezalarının alınmadığını belirtiyorlar.
Vergi Dairesine gidip Motorlu Taşıtlar Vergisini rahatlıkla ödeyebildiklerini belirten vatandaşlar aynı işlemi ceza ödemek için gittiğimizde ödeyemiyoruz diyorlar. Vatandaşlar ‘Motorlu Taşıtlar Vergilerimizi öderken hiç bir sorun yaşamıyoruz ancak bu durum ceza ödemeye dönüştüğünde ise durum tamamen farklı, bankalara yönlendiriliyoruz. Soma plakası haricindeki Kırkağaç’ta olsa Soma Vergi Dairesine cezamızı ödeyemiyoruz. Şimdi yapılandırma çıkmış Soma haricindeki plakalar içinde geçerli mi yoksa sadece Soma plakalı olanlar mı Soma Vergi Dairesinde yapılandırmaya dahil. Benim aracımın plakası İstanbul ise ben İstanbul Vergi Dairesinde mi yapılandırmaya tabi olacağım. Otomobilimi burada kullanıyorum. Cezamı burada yiyorum ama ödemeye gelince başka bir yere mi veya bankaya mı gitmem lazım’ diyorlar.
YASAL UYARI
Karaelmas Gazetesinin WEB sitesinde sunduğu görüntüler sadece inceleme ve taslak amaçlıdır.
“KG” logolu görsellerin herhangi bir şekilde kullanılması yasal değildir ve kullanım aşamasında tarafınıza lisanslanması için Karaelmas Gazetesi’ne başvurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ceza uygulanır ve 5846 sayılı yasa uyarınca kanuni işlem yapılır.