[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.Yaşlılar Haftası Mı ? « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

Yaşlılar Haftası Mı ?

Yaşlılar Haftası Mı ?
1.057 views
29 Mart 2016 - 7:27

Selam ve sevgilerin en güzelinin siz değerli dostlarımın ve sosyal medya üzerinden takip eden değerli okuyucularımın  olması dileği ile hepinize yürekten,özden  Merhabalar diyerek bu haftaki yazıma zor da olsa geçmek istiyorum.

Kıymetli okuyucularım son satırımda da belirttiğim üzere zor da olsa dediğimin terör vurgusu üzerine olduğunu anladınız, yeter artık her gün şehit haberleri ile TV başında ana haber bültenlerini izlemek bizleri isyan noktasına getirdi.Gün geçmiyor ki  şehit haberleri veya terör olmadan normal bir haber akışı  takip edemeyecek miyiz, nedir bu nefret, nedir bu öfke bu canlar kolaymı yetişiyor, işte bugün sabah gazetelere bir göz atayım derken komşu ilçemiz Bergama’da geçen hafta şehit olan  polis memurunun annesi definden sonra kalp krizi geçirerek  ancak dört gün yaşamış  ve vefat etmiş haberini okudum, bu kadar ocakların, ailelerin,yuvaların,yıkılması, çocuklarımızın öksüz kalması yeter artık  gerçekten YETERRRRRRRR, tekrar aziz şehitlerimizi buradan bir kez daha saygı ile anıyor, kalanlarına sabırlar niyaz ediyorum.

Sevgili dostlarım, geçen hafta 18-24 Mart  yaşlılara saygı  haftası olarak kutlandı, anıldı. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir.

Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara bu hizmet imkânlar ölçüsünde Devletimiz tarafından verilmektedir. Şükürler  olsun ki bizimde kurucusu olduğumuz ve halen yönetiminde de görev yaptığımız Soma Sağlık Sosyal ve Eğitim Vakfımızın önderliğinde Soma’mızda  hizmete geçirdiğimiz güzel bir Rehabilitasyon ve huzur evimiz var, burada barınan yaşlılarımız ve kimsesizlerimiz de en iyi  şekilde hizmet verilmekte olup, şükürler olsun memnuniyetlerini duymaktan da onur duyuyoruz, Allah hepsine uzun ömürler nasip etsin inşallah. Rahmetli babaannem zamanında derdi ki sizler bizim yaşımıza geleceksiniz, bizler sizin yaşınıza gelmeyeceğiz derken ne demek istediğini o yıllarda anlamasam da  şimdi babaannemi kaybettikten sonra ve bende onun yaşlarına geldiğim için ne demek istediğini şimdi çok iyi anladım, diyeceğim bizlere, sizlerde elbette tabiat kuralları gereği hepimiz yaşlanıp, hepimiz bu dünyadan göçüp gideceğiz, buraya kadar her şey normal, ancak ben burada şu konuya değinmek istiyorum, acaba sadece 18-24 Mart arasındaki gündemi yaşlıları hatırlamak, onları ziyaret etmek, veya o ziyaretleri resimleyip sosyal medyada paylaşmak mı önemlidir sizce acaba ? neden sadece özürlülerimizi, yaşlılarımızı, gazilerimizi kutlanmakta olan hafta içinde ziyaret edipte, diğer günler acaba bugün Allah rızası için, insanlık için, yaşlılarımızı, kimsesizlerimizi, hastalarımızı ziyaret edelim, onların hayır dualarını alalım deme lüksünde bulunmayız, sadece özel günler ait olduğu haftalar içinde mi kutlanır, bunu kadınlar günü veya sevgililer günü ne derseniz deyin bütün özel günler içinde genelliyorum, ama  yaşlılar ve özürlüler günü bence toplumun bir şeyleri paylaşması adına daha özel olduğunu ve toplumsal dayanışmamızın birlikteliği adına geleneklerimizin idamesi adına herkesin bu konuda yaşlılarımıza, hastalarımıza, özürlülerimize  karşı daha duyarlı ve daha içten samimi duygularla yaklaşmasını ve onları her zaman ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu göstermemiz lazım, önemli olan sadece belirli gün ve haftalarda  boy boy fotoğraf çekip sosyal medya  ve basın yolu ile  paylaşıp, duyarlılık  gösterdiğinizin anlaşılması anlamını kesinlikle bence taşımıyor. Tabii bu benim görüşüm, siz nasıl değerlendiririsiniz bilemem, rabbim hepimizin hakkında inşallah hayırlısını nasip etsin.

Gelecek hafta görüşünceye dek hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu güzel günler diliyorum, mutluluklarımız, gülüşlerimiz yüzümüzden asla eksik olmasın sevgili dostlarım,Allaha emanet olun.

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
izmir escort

avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

error: Content is protected !!