[REQ_ERR: 500] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason.280 Metrede Eylem « Soma Karaelmas Gazetesi

Soma Karaelmas Gazetesi

resim yükle

280 Metrede Eylem

280 Metrede Eylem
1.716 views
28 Nisan 2016 - 7:38

Uluslararası çevre örgütü Greenpeace’nin 11 üyesi, Soma termik santralin yarattığı hava kirliliğine dikkat çekmek için gizlilik içerisinde girdikleri yasak alanda, 280 metre yüksekliğindeki bacaya tırmandı. Çevreci eylemciler, bacaya üzerinde ‘Gri ve Pis’ yazılı pankart açtı.

 

Protestoyu, pankartın açılmasıyla fark eden çok sayıda özel güvenlik görevlileri durumu Polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Greenpeace üyelerinin sabahın erken saatlerinde termik santralin tel örgülerini aşıp, yasaklı alana girdiği belirtildi.

280 metre yüksekliğindeki bacaya güçlükle tırmanmayı başaran 11 eylemci, üzerinde “Gri ve kirli” yazan pankartı açtı.

Soma Termik Santrali’ndeki eylem için açıklama yapan Greenpeace Akdeniz İklim ve Enerji Kampanya Sorumlusu Avukat Deniz Bayram, ” bugün burada Greenpeace aktivistleri bize bir gerçeği tekrar hatırlatıyor. Kömür sağlımızı bozuyor. İklimimizi değiştiriyor. Üstüne üstelik artık ekonomikte değil. Tıp ki burada Greenpeace aktivistleri’nin söylemiş olduğu gibi kömür Gri ve Pis’tir 22 Nisan’da imzalanan Paris İklim anlaşmasında tüm dünya bunu kabul etti. Bu Paris anlaşmasına imza atan Türkiye’de bunu kabul etti. Şimdi sıra Enerjimizi dönüştürme ve enerji politikalarımızı değiştirmede. Greenpeace aktivistleri bugün gerçekleştirmiş oldukları bu eylemle de kömürün olumsuz etkilerine de dikkat çekti. Başta Enerji Bakanlığı olmak üzere karar vericilere Enerji politikalarının değişimi için bir çağrıda bulundu” dedi.

Deniz Bayram, 11 Greenpeace üyesinin, hava şartlarına göre direnebildikleri kadar baca üzerinde kalacaklarını da söyledi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.Soma kömürü fiyatları

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.
izmir escort

avcılar escortantalya escortataköy escortataşehir escortavrupa yakası escortbahçelievler escortbahçeşehir escortbakırköy escortbeşiktaş escortbeylikdüzü escortbodrum escortbursa escorteskişehir escortetiler escortfatih escortgaziantep escorthalkalı escortizmir escortizmit escortkadıköy escortkartal escortkayseri escortkocaeli escortkonya escortkurtköy escortkuşadası escortmaltepe escortmecidiyeköy escortmersin escortpendik escortsamsun escortşirinevler escortşişli escorttaksim escortümraniye escortdenizli escortdiyarbakır escortistanbul escortnişantaşı escort

error: Content is protected !!